Elikagaien elaborazioa eta kontserbazioa, elikadura kalitatea eta segurtasuna eta hark osasunarekin duen erlazioa, diziplina anitzeko ikuspegietatik aztertuta: Giza fisiologia, Biokimika, Bioteknologia, Mikrobiologia, Ingeniaritza Kimikoa edo Nutrizioa. Zientzia honek elikadura prozesu eta produktuak garatzen ditu, haien kalitatearen kontrolean, trazabilitatean eta zaintzan, lege-aholkularitzan, zientifikoan eta teknikoan edo osasun prebentzioko eta sustapeneko programen diseinuan eta garapenean laguntzen du.
Lanbidearen arabera:
Sektorearen arabera:
Enplegagarritasuna
Egonkortasuna
Soldata
Gutxieneko nota
Ikasketen batez besteko iraupena
5.3Urte
Ikasketekiko gogobetetze-maila
Graduazio-tasa
59%
Odontologiako GraduaUnibertsitate-ikasketak |
Zein ikastetxetan irakasten da:
1
|
Sarrera-notak
12.43
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
|
Farmaziako GraduaUnibertsitate-ikasketak |
Zein ikastetxetan irakasten da:
1
|
Sarrera-notak
10.69
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
|
Farmazia eta Giza Nutrizioa eta Dietetikako Gradu BikoitzaUnibertsitate-ikasketak |
Zein ikastetxetan irakasten da:
1
|
Sarrera-notak
11.35
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
Daturik gabe |
Industria Kimikaren Ingeniaritzako GraduaUnibertsitate-ikasketak |
Zein ikastetxetan irakasten da:
1
|
Sarrera-notak
5
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
|
Giza Nutrizioko eta Dietetikako GraduaUnibertsitate-ikasketak |
Zein ikastetxetan irakasten da:
1
|
Sarrera-notak
9.66
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
|
Goi.M Anatomia Patalogikoa eta ZitodiagnostikoaLanbide heziketa |
Zein ikastetxetan irakasten da:
4
|
Sarrera-notak
Daturik gabe
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
|
Fisioterapiako GraduaUnibertsitate-ikasketak |
Zein ikastetxetan irakasten da:
3
|
Sarrera-notak
Berariazko proba
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
|
Medikuntzako GraduaUnibertsitate-ikasketak |
Zein ikastetxetan irakasten da:
3
|
Sarrera-notak
Berariazko proba
|
Enplegagarritasuna:
Egonkortasuna:
|